Warning: Undefined array key "options" in /home/iliriame/web/iliriamermer.al/public_html/wp-content/plugins/elementor-pro/modules/theme-builder/widgets/site-logo.php on line 192

ILIRIA

MERMER

Mozaik
Mozaik të cdo madhësie, prodhim me mjeshtëri sipas kërkesës dhe shijes tuaj
NDËRTIM
Bashkëpunim me ndërtues dhe individ
INTERIOR
Punime interiore sipas kërkesës suaj
BANAK
Banak të punuar me mermer & granit të një cilësie perfekte
PUNIME SPECIALE
Punime speciale të cdo lloj punuar me mjeshtëri nga mjeshtrat tanë.
Previous slide
Next slide

Kategoritë e produkteve

Iliria Mermer ka nje gamë të gjerë produktesh të ndara në kategori të ndryshme.

Keni të paraqitur të gjitha kategoritë tona të shpjeguara  më qartë dhe me foto për cdo kërkesë tuajën.

Ndërtim

Interiore

Arti Dekorativ

Arti funeral

Punime Elitare

Disa nga punimet tona më elitare, punuar me shumë mjeshtëri.

LLOJET E MATERIALEVE

Iliria mermer ofron nje variete shumë të madh në zgjedhje të materialeve duke nisur nga ngjyra deri ke shkrimet natyrale të vetë gurit. Ekziston mundesia e zgjedhjes me të njejtat opsione mes mermerit dhe granitit. Zgjedhja është e juaj. Më poshtë kemi një paraqitje të materialeve që ne ofrojmë.

PROJEKTE KOMERCIALE

Iliria Mermer bashkëpunon gjerësisht në fushën e ndërtimit, biznese dhe individë. 

 

MERR FRYMËZIM NGA KRIJIMET TONA

Kisha e Gjakovës

Memoriali i Dritëroit

Mozaik të Personalizuar

Artikujt e Blogut